Autocamperplads

Overnat i idylliske og fredelige omgivelser

Autocamper

Du har forskellige muligheder for overnatning med autocamper på Velling Koller. Uanset hvad du vælger, får du rolige og smukke rammer til din campingferie i Danmark. Området indbyder til både afslapning, aktiviteter og storslåede naturoplevelser. Og så ligger campingpladsen lige midt i Jylland i Danmark – tæt på Silkeborg og Skanderborg.

Quick-stop plads til afslapning og overnatning
Leder du efter en plads til din autocamper natten over? Så har du mulighed for at booke en autocamperplads i vores Quick-stop. Du får strøm og fri adgang til servicebygningen inkluderet i prisen. Få et varmt bad, benyt tømmepladsen, påfyld rent vand og sov i fredelige omgivelser – så er du helt klar til at køre videre på din ferie.
Pladserne i dette område er med check-in fra kl. 20.00 og check-ud kl. 10.00. Book gerne i god tid, så sørger vi for, at alt er klar til, når du ankommer.

Faciliteter

Nyd et gratis varmt bad

Tømmeplads og gratis
påfyldning af vand

Moderne og velholdt
servicebygning

Plads til gratis vask
og pleje af din cykel

Tilbered dine måltider i det store fælleskøkken

Mulighed for tøjvask

Gratis wi-fi i servicebygningen

Vi gør din aktive ferie nemmere
Uanset om du er på gennemrejse eller vælger at holde hele din ferie på Velling Koller, så giver vi dig optimale rammer til din aktive ferie. På vores vaske- og plejestation har du fx mulighed for at vaske og pleje din cykel eller MTB, så den er helt klar til næste tur.
På campingpladsen finder du forskellige indgange til Danmarks største sammenhængende skovområde med talrige muligheder for storslåede naturoplevelser og aktiviteter.

Bliv inspireret til dit næste eventyr
Find smukke vandre-, løbe-, ride- og cykelruter i området her. Du kan også finde inspiration til oplevelser i omkringliggende byer, museer, forlystelsesparker og andre aktiviteter. Eksempelvis ligger Velling Koller kun 50 km fra Århus centrum, som byder på utallige seværdigheder, spisesteder og shoppingmuligheder.

Prisliste for autocamperplads

Camping
(pris pr. døgn)
Højsæson
25/6-25/8
Lavsæson 25/8 – 25/6
helligdage undtaget
Autocamper Quick-stop inkl. strøm 175 kr. 150 kr.
Pladsgebyr – Standard 80-90 kvm 60 kr. 40 kr.
Pladsgebyr – XL-plads 120-130 kvm 80 kr. 60 kr.
Strøm dagspris 45 kr. 45 kr.
Voksne (16+) 90 kr. 90 kr.
Børn (2-15 år) 50 kr. 50 kr.
Kæledyr 20 kr. 20 kr.
Dagsgæst voksen (16+) 30 kr. 30 kr.
Dagsgæst barn (2-15 år) 20 kr. 20 kr.

Check-in og check-ud: kl. 11.00 – 11.00

Quick-stop: kl. 20.00 – 10.00

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd | 20. oktober 2024 | 3. november 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere