Teltplads

Slå dit telt op i det smukke skovbryn

Telt

Er du til natur, afslapning, aktiviteter og eventyr? Så er Velling Koller et oplagt valg til din teltferie – hvad enten du søger en enkelt overnatning i forbindelse med din cykelferie eller et længere ophold. På Velling Koller teltplads får du ro, fredelig atmosfære og smuk natur med kort afstand til aktiviteter og oplevelser i Midtjylland.

Oplev et skønt åndehul midt i Jylland
Teltpladserne finder du bagerst på campingpladsen, hvor du har mulighed for at sove i skovbrynet på første række til den smukke skov. Nyd de prægtige trækroner, fuglefløjt og en betagende udsigt over området, lige fra du træder ud af dit telt.
Du har adgang til servicebygningen, hvor du frit kan benytte alle faciliteter. Her kan du få et varmt bad, lave mad i køkkenet eller smække benene op i fællesrummet. Derudover kan du frit benytte alle faciliteter på campingpladsen, som bl.a. indebærer fælles grill, bålsted, mega-skak samt plads til cykelvask og -pleje.
Teltpladserne er ikke nummeret og er uden strøm. Ønsker du en nummereret plads med strøm, kan du vælge en standard-plads.

Faciliteter

Benyt frit den velholdte
servicebygning

Lav mad i det store fælleskøkken

Nyd et gratis varmt bad

Gratis wi-fi
i servicebygningen

Plads til vask
og pleje af din cykel

Hyg dig med fælles grill
og bålplads

I den ene side af campingpladsen finder du det skønne grønne område med fælles grill, bålsted, terrasse, legeplads med hoppepude samt diverse aktiviteter som mega-skak, petanque og bordtennis.

Vi har også plads til din hest
Oplev afslappende og unikke rideruter i området ved Velling Koller. På ruterne bliver du ikke forstyrret af biler og motorlarm, da motordrevne køretøjer ikke er tilladt på de fleste af skovstierne. Du har som gæst på teltpladsen mulighed for at benytte folden for 100 kr. pr. dag. Du skal selv sørge for mad og remedier. Vi sørger for, at du kan fylde vand i drikketruget.
Folden er én stor fold. Hvis du har brug for et særskilt område til en eller flere heste, er du hjertelig velkommen til at medbringe hegn eller lignede til adskillelse.

Midt i skoven men stadig tæt på dit næste eventyr
Selvom Velling Kollers teltplads ligger i fredelig og smuk natur, er du stadig tæt på Silkeborg, Skanderborg og et væld af oplevelser. Hos Velling Koller har du mulighed for at overnatte og slappe af med naturcamping, og når du har lyst, byder området på alt lige fra storslåede naturoplevelser, seværdigheder og aktiviteter. Bliv inspireret til, hvad du kan opleve på din teltferie på Velling Koller her.

Prisliste for teltpladser

Camping
(pris pr. døgn)
Højsæson
25/6-25/8
Lavsæson 25/8 – 25/6
helligdage undtaget
Pladsgebyr – Teltplads 30 kr. 0 kr.
Pladsgebyr – Standard 80-90 kvm 80 kr. 60 kr.
Strøm dagspris 45 kr. 45 kr.
Voksne (16+) 90 kr. 90 kr.
Børn (2-15 år) 50 kr. 50 kr.
Kæledyr 20 kr. 20 kr.
Dagsgæster voksne (16+) 30 kr. 30 kr.
Dagsgæster børn (2-15 år) 20 kr. 20 kr.

Check-in og check-ud: kl. 11.00 – 11.00

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd | 4. juli 2024 | 20. oktober 2024 | 3. november 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere