Velling Koller camping

Hyggelig campingplads med fredelig atmosfære til din campingferie

Camping

Oplev en naturskøn campingplads med fredelig og afslappende atmosfære – helt tæt på aktiviteter og eventyr. Få højt til loftet, mærk den friske luft og oplev storslået natur – allerede, når du træder ud af døren på campingpladsen.
Du får de optimale rammer til ro, afslapning og frihed, så du kan nyde din campingferie – uanset om du bor i autocamper, campingvogn, camplet eller telt. Du kan nyde naturen og opleve alle årstidernes unikke farver og stemninger, da campingpladsen på Velling Koller er åben hele året.

Her er alle pladser udsigtspladser
Velling Koller er en af Danmarks højest beliggende campingpladser, så du får en unik og smuk udsigt over området med natur, skov og søer.

Bo på toppen i skovbrynet og samtidig tæt på det hele
På Velling Koller får du en campingplads midt i Jylland – tæt på et væld af oplevelser og attraktioner. Du bor lige i skovbrynet med indgang til urskoven, der byder på badesøer, fiskesøer og ruter til både hiking, ridning, løb og MTB.

Faciliteter

Tømmeplads og gratis
påfyldning af vand

Plads til din
campingvogn hele året

Velholdt og moderne
servicebygning med
stort fælleskøkken og mulighed for tøjvask

Gratis bad og varmt vand

Plads til gratis vask
og pleje af din cykel

Hyg dig med gratis
udendørsaktiviteter

Legeplads med
hoppepude

Fælles grill
og bålplads

Plads til både
din hund og hest

Du får gratis wi-fi
på hele pladsen

I den ene side af campingpladsen finder du et skønt grønt område med fælles grill, bålsted, terrasse, legeplads med hoppepude samt diverse aktiviteter som mega-skak, petanque og bordtennis.
På tømmepladsen kan du komme af med dit affald (både toilet og gråvand) samt påfylde vand gratis – både til autocamper og campingvogn.

Ønsker du en aktiv ferie?
Uanset om du er til MTB, vandring, løb, ridning eller er på gennemrejse i forbindelse med din cykelferie, så er Velling Koller et oplagt valg for dig.
Tag på tur i unikt terræn og storslået natur i Danmarks største sammenhængende skovområde. Vi kan dog ikke love, at du ikke bliver nødt til at stoppe op for at nyde de fantastiske udsigtsposter på vejen. Skovene omkring Velling Koller byder på forskellige smukke løbe-, cykel- og vandreruter. Nogle ruter er med kuperet terræn og andre er mindre udfordrende med mindre stigninger. På alle ruter får du mulighed for at udforske urskoven, nyde sjældne planter, se gamle moser, opleve urørt skov, rigt dyreliv og forfriskende badesøer. Og det er uden at blive forstyrret af motordrevne køretøjer, da biler ikke er tilladt på de fleste af skovstierne. Du kan læse mere om området og blive inspireret til oplevelser på din campingferie her.

Tag din hest med på campingferie
Oplev skønne rideture i området sammen med din hest. Du har som gæst på campingpladsen, hotellet eller i hytte mulighed for at benytte folden for 100 kr. pr. dag. Du skal selv sørge for mad og remedier. Vi sørger for, du kan fylde vand i drikketruget.
Folden er én stor fold. Hvis du har brug for særskilt område til en eller flere heste, kan du selv medbringe hegn eller lignende til adskillelse.
Du kan bo med udsigt til folden på et af Hotel Velling Kollers værelser. Notér ved din booking, hvis du ønsker udsigt til folden, så sørger vi for, du får et af disse værelser.

Prisliste for camping

Camping
(pris pr. døgn)
Højsæson
25/6-25/8
Lavsæson 25/8 – 25/6
helligdage undtaget
Pladsgebyr – Standard 80-90 kvm 60 kr. 40 kr.
Pladsgebyr – XL-plads 120-130 kvm 80 kr. 60 kr.
Pladsgebyr – Telt 30 kr. 0 kr.
Autocamper Quick-stop inkl. strøm 175 kr. 150 kr.
Strøm dagspris 45 kr. 45 kr.
Voksne (16+) 90 kr. 90 kr.
Børn (2-15 år) 50 kr. 50 kr.
Kæledyr 20 kr. 20 kr.
Dagsgæster voksne (16+) 30 kr. 30 kr.
Dagsgæster børn (2-15 år) 20 kr. 20 kr.

Check-in og check-ud: kl. 11.00 – 11.00

Quick-stop: kl. 20.00 – 10.00

 

Sæsonpladser

Forårssæson: 31/3 – 2/7 5900 kr.
Efterårssæson: 13/8 – 22/10 3800 kr.
Sommer og efterårssæson: 2/7 – 22/10 8300 kr.
Hel sommersæson: 31/3 – 22/10 13250 kr.
Vintersæson: 22/10 – 31/3 4100 kr.
Strøm målt efter forbrug 7 kr. pr. kWh

Dagsgæster

3 gratis pr. dag, herefter:
Voksen (16+)
Barn (2-15 år)

 

 

30 kr.
20 kr.

Overnattende gæster
Voksen (16+)
Barn (2-15 år)
90 kr.
50 kr.
  • Seniorrabat 65+ på 10% (gælder kun ved køb af sæsonpladser)

Prisen inkluderer:

  • 2 voksne samt hjemmeboende børn under 16 år
  • 1 kæledyr
  • Gratis brug af faciliteterne i servicebygningen
  • 3 dagsgæster (skal forlade pladsen senest kl. 22, ellers betegnes dette som overnattende gæst, og der skal betales almindeligt overnatningsgebyr.)

Afdragsordning:

Det er muligt at dele sin sommersæson op i tre ratebetalinger.
Dette koster et administrationsgebyr på 500 kr. pr. sæson. Ønsker du en sådan ordning, skal du kontakte receptionen.

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd - 10. juni 2024 - 4. juli 2024 - 6. oktober 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere