Velling Koller camping & Hotel

Hold dig opdateret med senest nyt fra eventyrlige Velling Koller

Historie Velling Koller

Genoplev gamle minder eller læs om fortiden på Velling Koller

 

Var du en af dem, der nåede at opleve Velling Kollers eventyrhave?
Velling Koller er ved at have mange år på bagen og emmer af sjæl og historie. Der er få levn tilbage fra eventyrhaven, men flere dukker gradvist op – både før og efter Rohdes eventyrhave. Vi fandt bl.a. mange spændende ting fra fortiden i væggene, da vi skabte de skønne værelser på Hotel Velling Koller. Hele Velling Kollers historie er stadig en del af vores identitet og den magiske atmosfære, du kan mærke på stedet. Vi synes derfor historien fortjener en plads på hjemmesiden. 

Dyk ned i mere end 120 års historie på Velling Koller sammen med os her.

 

Nyd nyrenoverede værelser

Vandrehjemmet er forvandlet til hotel og hedder nu Hotel Velling Koller.
Selvom det er blevet helt eventyrligt, er det ikke en fe-gudmor, der har været på spil. Det er vores dygtige medarbejdere, der har sørget for helt nye og lækre rammer til din overnatning. Vi kan derfor byde både dig som gæst samt vores nuværende og kommende medarbejdere velkommen i et renoveret og indbydende miljø.

Læs mere om hotellet og book dit ophold her.

Gratis wi-fi på hele Velling Koller

Du kan nu slappe (endnu mere) af på din ferie med gratis wi-fi på campingpladsen, hotellet og i hytterne. Wi-fi’en rækker ikke helt ind i skoven på din gå-, cykel- eller ridetur. Men vi garanterer for en helt anden særlig forbindelse i skoven.

Camping

Velkommen til en campingplads i rolige og naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt på alle pladser. Du bor midt i storslået og fredelig natur, men er stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Læs mere om Velling Koller Camping og kom et skridt tættere på din ferie her.

Hotel

Overnat i charmerende og hyggelige omgivelser med et værelse på Hotel Velling Koller. Her får du eventyrlig atmosfære og rolige rammer – midt i naturen, men stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Oplev det skønne og hyggelige Hotel Velling Koller her.

Hytter

Velkommen til Velling Kollers hytter. Uanset om du søger overnatning til din fisketur eller bare vil opleve campinglivet uden hjul, så kan en campinghytte eller minihytte være det rette valg for din ferie.

Se dine muligheder for leje af hytter her.

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd - 10. juni 2024 - 4. juli 2024 - 6. oktober 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.