Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Hotel Velling Koller

Eventyrlig overnatning midt i Jylland

Velling Kollers hyggelige hotel

Velkommen til Hotel Velling Koller. Her får du overnatning og afslapning midt i skovbrynet på Velling Koller. Hotellet byder på hyggelig, hjemlig og eventyrlig atmosfære i rolige og naturskønne omgivelser. Alle tolv værelser har eget bad, toilet og gratis wi-fi.

Som gæst på hotellet har du eksklusiv adgang til hotellets skønne tekøkken, hvor du altid kan nyde gratis kaffe og te. Derudover har du adgang til alle faciliteter på Velling Kollers campingplads.
I hotellets tekøkken finder du køleskab, opvaskemaskine, kaffekopper og andet service, som du kan benytte på dit ophold. Her er spiseplads til fire personer og to lænestole, som du kan slappe af i, når du nyder din kaffe eller te.

Oplev hotellets helt særlige charme og stemning
Alle tolv værelser er individuelt indrettet. De smukke tapeter og høje paneler emmer af nordisk eventyrlig charme – afdæmpet, men med et glimt af varme, eventyr og glød.

Hotellet har charme som et lille pensionat, hvor der desværre ikke er restaurant. Vi kan derfor ikke tilbyde morgenmad eller andre serveringer. Men du har mulighed for at lave mad i køkkenet i campingpladsens servicebygning. Der er også flere spisepladser, hvis I er mere end fire personer. Du har som gæst på hotellet særlig adgang til et servicerum, hvor du finder alt, du skal bruge til madlavning inkl. service, viskestykker m.m. Du kan finde indkøbsmuligheder i området.

Få et pusterum
På Hotel Velling Koller vil vi gerne give dig mulighed for afslapning, fordybelse og en pause fra hverdagens støj. Derfor finder du ikke fjernsyn på værelserne. Her er ro og fred til, at du kan koble af med en god bog og forkæle din sjæl med idyl og smukke naturoplevelser.
Mærk hvordan området indbyder til opløftende gåture med betagende udsigter og tag en forfriskende dukkert i en af de skønne badesøer.

Er du klar til afslapning og en pause fra hverdagen?

Priser for overnatning på Hotel Velling Koller

Du får trådløst internet, kaffe, te, eget bad og toilet med i prisen.

Enkeltværelse 600 kr.
Dobbeltværelse 800 kr.
Stort dobbeltværelse 900 kr.

Praktisk information

Check-in
Du kan tjekke ind fra kl. 15. Når du booker dit ophold, modtager du sms om indtjekning. På den måde er du uafhængig af receptionens åbningstider.

Check-ud
Når dit ophold på Hotel Velling Koller er slut, skal du tjekke ud senest kl. 10. Du modtager ved booking en sms med information om, hvordan du kan tjekke ud, lige når du vil. På den måde er du ikke afhængig af receptionens åbningstider.

Kæledyr og hest
Oplev skønne rideture i området sammen med din hest. Din hest kan overnatte i vores fold, hvor du kan få et værelse på hotellet med udsigt til folden. Hvis du ønsker et værelse med udsigt til folden, informerer du om det ved booking af værelset.
Du skal selv sørge for mad og remedier. Vi sørger for, du kan fylde vand i drikketruget.
Folden er én stor fold. Hvis du har brug for særskilt område til en eller flere heste, kan du selv medbringe hegn eller lignende til adskillelse. Det koster 100 kr. pr. dag at leje folden.

Kæledyr, så som din hund, er desværre ikke muligt at medbringe på Hotel Velling Koller. Du kan dog leje en af vores campinghytter, hvor du har mulighed for at tage din hund med.

Parkering
Du kan parkere lige foran hotellet. Derudover finder du en parkeringsplads lige ved indkørslen til Hotel Velling Koller, som ligger 30 meter fra indgangen til hotellet.
Vi tilbyder desværre ikke på nuværende tidspunkt ladestandere til el-biler.

Rygning
Rygning er ikke tilladt indendørs på Hotel Velling Koller. Du har mulighed for at ryge udendørs, hvor der er askebægere forskellige steder.

Linned, håndklæder og rengøring
Prisen for overnatning inkluderer slutrengøring, fuld opredning og håndklæder.

Var du på udkig efter en anderledes oplevelse end hotel? Så har du også mulighed for overnatning i en af vores hytter. Læs mere om overnatning i mini- eller campinghytte her.

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd - 10. juni 2024 - 4. juli 2024 - 6. oktober 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere