Pladsbeskrivelse

 Læs om campingpladsens faciliteter her

Plads til hygge, aktivitet og afslapning

Velkommen til en campingplads i rolige og naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt – midt i Danmark og samtidig langt væk fra dagligdagens støj. Du bor i storslået og fredelig natur, men er stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Oplev, hvordan Velling Koller skaber de perfekte rammer for din ferie med plads til hygge, aktivitet og afslapning. Og det er uanset om du bor i egen campingvogn, autocamper, telt, camp-let, lejer hytte, værelse eller andet.

Du har som gæst på Velling Koller gratis adgang til servicebygningens faciliteter:

Bad og toilet
Tag et dejligt varmt bad og nyd rene toilet- og badefaciliteter. Du kan også finde handicapvenligt baderum og toilet.

Køkken
Du kan lave alle dagens måltider i fælleskøkkenet. Her har du alle hårde hvidevarer, du skal bruge. Stationerne er inddelt i forskellige ståhøjder, så alle kan være med.
Det er også her, du finder køleskab, hvis du har brug for at opbevare madvarer. Du har også mulighed for at anvende fryseren, hvis du fx har haft heldet med dig på fisketuren og gerne vil gemme fangsten.
Rensning af fisk foregår udenfor på et særligt bord beregnet til dette ved servicebygningen.

Hjertestarter
Campingpladsens og hotellets hjertestarter finder du på den lille reol i entreen i servicebygningen. Vi håber aldrig at få brug for den, men hvis det en dag skulle ske, så er den placeret lettilgængeligt og synligt i entre-gangen, uanset hvilken indgang du kommer ind ad.

Mulighed for tøjvask
Du har mulighed for at vaske tøj, så du ikke skal bekymre dig om at pakke til hele din ferie eller holde stor vaskedag, når du er hjemme igen. Vaskemaskiner og tørretumbler er app-styret. Der er vejledning i vaskerummet til, hvordan du downloader app’en og styrer det hele via app’en.

Hyg sammen på fællesområderne
I den ene side af campingpladsen finder du et skønt grønt område med fælles grill, bålsted, stort fællestelt, terrasse, lille legeplads med hoppepude samt diverse aktiviteter som mega-skak og petanque.

Tømmeplads til både campingvogn og autocamper
På tømmepladsen kan du komme af med dit affald (både toilet og gråvand) samt påfylde vand gratis.

Plads til autocampere
I højre side af campingpladsen finder du 5 pladser specielt indrettet til autocampere.

Plej din cykel eller MTB efter en tur i skoven
Ved servicebygningen finder du en vaske- og plejeplads til din cykel/MTB. Uanset om du er på gennemrejse i forbindelse med cykeltur, har været en tur i Velling Skov eller du skal have cyklen med videre på bilen eller autocamperen, så har du mulighed for at gøre den helt klar til din næste tur.

Parkering
Du kan som gæst på campingpladsen eller i hytterne parkere på pladsen, du har booket. Du har mulighed for at parkere én bil på selve campingpladsen. Derudover er der parkeringsplads ved indkørslen til Velling Koller og lige foran hotellet. Parkeringspladsen foran hotellet er forbeholdt gæster på hotellet. Du er naturligvis velkommen til at parkere foran receptionen, når du skal tjekke ind og ud.
Vi tilbyder desværre ikke på nuværende tidspunkt ladestandere til el-biler.

Wi-fi
Vi tilbyder gratis wi-fi. Velling Kollers dejlige placering midt i skovens skønhed og stilhed betyder dog, at vi p.t. kun kan garantere et stabilt signal i servicebygningen og på Hotel Velling Koller. Der er også wi-fi-dækning på resten af campingpladsen, men signalet kan variere og kan ikke altid garanteres.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med forskellige foreninger m.m., hvor du som medlem kan opnå forskellige rabatter:
Bemærk: book via mail eller telefon for at anvende medlemsrabatter.

Back To Nature – 15% rabat som medlem.

DCU (Dansk Camping Union) – Fordelsplads, hvor du kan få 15% i rabat som medlem.

DK-CAMP

Caravan Club Sweden (CCS) – 15% rabat for medlemmer.

GO DREAM – Du kan anvende GO DREAM gavekort på ophold hos Velling Koller her.

 

Bliv inspireret til oplevelser og aktiviteter i området her, når du holder din ferie hos Velling Koller.

Indkøbsmuligheder

Dagli’Brugsen
Hovedgaden 13, 8654 Bryrup (1,8 km)
Afstand i bil: 3 min.
Afstand på cykel: 5 min.
Gå-afstand: 22 min.

Vrads Købmandshandel
St Bredlundvej 6, 8654 Bryrup (6 km)
Afstand i bil: 7 min.
Afstand på cykel: 22 min.
Gå-afstand: 1 t. 21 min.

Restauranter og takeaway i området:

Bryrup Pizza og Grill
Hovedgaden 23A, 8654 Bryrup (1,9 km)
Afstand i bil: 3 min.
Afstand på cykel: 5 min.
Gå-afstand: 23 min.

Vrads Station
Lystrupmindevej 15, 8654 Bryrup (4,7 km)
Afstand i bil: 6 min.
Afstand på cykel: 14 min.
Gå-afstand: 1 t.
Tag evt. den gamle smukke jernbane fra Bryrup til Vrads station.

Camping

Velkommen til en campingplads i rolige og naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt på alle pladser. Du bor midt i storslået og fredelig natur, men er stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Læs mere om Velling Koller Camping og kom et skridt tættere på din ferie her.

Hotel

Overnat i charmerende og hyggelige omgivelser med et værelse på Hotel Velling Koller. Her får du eventyrlig atmosfære og rolige rammer – midt i naturen, men stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Oplev det skønne og hyggelige Hotel Velling Koller her.

Hytter

Velkommen til Velling Kollers hytter. Uanset om du søger overnatning til din fisketur eller bare vil opleve campinglivet uden hjul, så kan en campinghytte eller minihytte være det rette valg for din ferie.

Se dine muligheder for leje af hytter her.

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd | 20. oktober 2024 | 3. november 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere