Velling Koller Hotel og Camping

Meget mere end din vej til ferie og natur

Vi er ikke kun hotel og campingplads

På Velling Koller vil vi give dig ferie og afslapning med højt til loftet – uanset om du slapper af med storslåede naturoplevelser, aktiviteter eller ved at nyde de rolige og idylliske rammer fra campingpladsen. Essensen på Velling Koller er ro, fred samt et solidt (og ganske smukt) fundament i storslået natur.
Men vidste du, at når du holder ferie hos Velling Koller, er du med til at gavne socialt udsatte og hele samfundet generelt?

Din pause fra hverdagen kan være en andens begyndelse
Velling Koller Hotel og Camping er ejet og drevet af Fonden Velling Koller.
Fondens formål er almennyttigt, idet den primært eksisterer for at give socialt udsatte redskaber og kompetencer til at skabe et meningsfuldt og selvstændigt liv. Gennem arbejdstræning, praktikforløb og uddannelse kan vedkommende opbygge en række personlige og faglige kompetencer, som vedkommende bl.a. kan anvende til at blive en del af arbejdsmarkedet. På den måde er Velling Kollers campingplads, reception og hotel socialøkonomiske virksomheder.

Hvad er en socialøkonomisk virksomhed?
En socialøkonomisk virksomhed har en samfundsgavnlig karakter. Det primære formål er ikke at skabe økonomisk overskud, men at fremme et socialt formål.

Flere af de medarbejdere du møder på campingpladsen og hotellet, er i arbejdstræning, praktikforløb, fleksjob og afklaring.
Vi oplever, at borgere i nogle tilfælde har været uden for arbejdsmarkedet i mange år. Gennem kompetenceudvikling på Velling Koller, får de igen foden indenfor arbejdsmarkedet – til gavn for alle. Og den indsats er du med til at støtte, når du holder ferie hos Velling Koller.

Velling Koller – et ægte eventyr
Her emmer af ro, sanselighed og eventyrlig charme takket være Velling Kollers helt særlige historie og naturskønne omgivelser. Du kan læse meget mere om Velling Kollers historie her, og hvordan Velling Koller for over 120 år siden blev opdaget af en fotograf, der (ligesom os) forelskede sig i det smukke landskab med fantastisk udsigt for senere at blive omdannet til en fortryllende eventyrhave. Historien, ånden, energien og magien lever videre i alt, hvad der sker her, som en del af vores identitet. Og selvom her sker meget nyt, er det med respekt for alt det, der er helt særligt for stedet.

Oplev selv det helt unikke ved Velling Koller med de forskellige overnatningsmuligheder – langt væk fra hverdagens travlhed, men stadig midt i Danmark.

Camping

Velkommen til en campingplads i rolige og naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt på alle pladser. Du bor midt i storslået og fredelig natur, men er stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Læs mere om Velling Koller Camping og kom et skridt tættere på din ferie her.

Hotel

Overnat i charmerende og hyggelige omgivelser med et værelse på Hotel Velling Koller. Her får du eventyrlig atmosfære og rolige rammer – midt i naturen, men stadig tæt på oplevelser, attraktioner, aktiviteter og eventyr.
Oplev det skønne og hyggelige Hotel Velling Koller her.

Hytter

Velkommen til Velling Kollers hytter. Uanset om du søger overnatning til din fisketur eller bare vil opleve campinglivet uden hjul, så kan en campinghytte eller minihytte være det rette valg for din ferie.

Se dine muligheder for leje af hytter her.

Kommende arrangementer

Lundhags EventyrHike Velling Skovene

"Bøgeskov & Bakker" - 18. August 2024

Tag med på Lundhags EventyrHike, som starter på Velling Koller og fortsætter i det prægtige kuperede landskab med ældgamle bøge og magiske udsigter. Du vil komme forbi den historiske Veteranbane ved Vrads, den enormt smukke og klare skovsø, Snape Iglsø, samt de overvældende lyngklædte bakker ved Bøgelund Banke.

Læs mere og tilmeld dig via linket herunder.

Brooks Outdoor Ultra Trail

"O.U.T 2024 & DM Lang Trail 2024" - 17. August 2024

Udfordr dig selv med O.U.T - Outdoor Ultra Trail, som er et ultraløb i hjertet af Jylland. Oplev afvekslende ruter af høj kvalitet, en kontrastfyldt rejse og en finale, der bliver hård, intens og ikke mindst festlig.

Målstregen er på Velling Koller, hvor vi byder både deltagere og tilskuere hjerteligt velkommen. Læs mere om de forskellige distancer og tilmeld dig via linket herunder.

Velling gavl

Vandretur - Det Ukendte Søhøjland

KlubUd | 20. oktober 2024 | 3. november 2024

Tag på en guidet tur i skovområdet omkring Velling Koller. Vandreturen er ca. 15 km, hvor du kommer til at opleve sjældne naturperler så som Velling Kalv, Hundsø, Langkær Højmose og Røverstuen.
Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig via linket herunder.

Bemærk: Dette er ikke en tur arrangeret af Velling Koller, men oplevelsesklubben KlubUd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere